ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΠΑΜΑ

Υλικά
  • 1 κουνουπίδι μέτριο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας πάστα τομάτας
  • 3 φύλλα δάφνη
  • Κανέλα
  • Γαρύφαλλα
  • Λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Θυμάρι
  • Μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια, το ροδίζουμε με το λάδι και το λεμονίζουμε, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και το ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία

Αρέσει σε %d bloggers: